Εν αρχή ην ο λόγος

Ερμηνεία και σχόλια στο Ευαγγέλιο του Ιωάννη
Έκπτωση
25%
110325
Συγγραφέας: Βουλούκος, Γεώργιος
Εκδόσεις: Βουλούκος
Σελίδες:261
Ημερομηνία Έκδοσης:1/1/1992


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο


Ένα θαυμάσιο έργο, πραγματικά μοναδικό, που προήλθε από τα μαθήματα-διαλέξεις που δόθηκαν στο Ι.Π.Α. , από τον ψυχολόγο Γιώργο Βουλούκο.Παραθέτουμε, ως την καλύτερη παρουσίαση, την επιστολή με την οποία ο κ. Βουλούκος προλογίζει το έργο:"Τα μαθήματα της Καινής Διαθήκης, και ειδικά το Ευαγγέλιο του Ιωάννη, διάρκεσαν περίπου δύο χρόνια. Μέσα σ αυτό το διάστημα έγινε μια προσπάθεια αποσυμβολισμού των θεμελιωδών στοιχείων που προέρχονται από τη Συμπαντική Γλώσσα του Συλλογικού Υποσυνείδητου, που πολλές φορές δεν μπορούν να εκφραστούν από τη γλώσσα του ενσυνείδητου νου.
Το κατά Ιωάννην Ευαγγέλιο είναι πέρα για πέρα θεολογικό, εμπνευσμένο ή υπαγορευμένο από το ίδιο το Αγιο Πνεύμα. Έχει ειπωθεί πολλές φορές, μέσα στους αιώνες, ότι όποιος διαβάζει αυτό το ευαγγέλιο νιώθει να του μιλάει στην ίδια του την ψυχή. Κάντε το, λοιπόν, κι εσείς σαν πείραμα. Διαβάζετε μια φορά τον μήνα αυτό το ευαγγέλιο και παρατηρήστε τί αλλάζει στον ψυχισμό σας.

Ευχή μου ήταν και θα είναι να βρείτε το δρόμο σας προς τον Θεό, μέσω του Σωτήρα μας, του Ιησού Χριστού του Ναζωραίου. Δεν υπάρχει καλύτερο φως για να φωτίζει αυτή τη διαδρομή, από το φως που ακτινοβολεί το Κατά Ιωάννην Ευαγγέλιο.Να είστε πάντα φωτισμένοι και ευλογημένοι

Με Αγάπη

Γεώργιος Δ. Βουλούκος"Στο τέλος του βιβλίου, έχουν προστεθεί δύο ακόμη μέρη όπου αναλύονται οι σημαντικότεροι Συμπαντικοί Νόμοι, καθώς και κάποιοι "φωτοσημαντήρες" για πράγματα που πρέπει να έχει καθημερινά στο νου του, ως προς τη Ζωή και τον Θάνατο, εκείνος που αποφάσισε να ακολουθήσει το μονοπάτι προς τον Δρόμο Του, προς τη λύτρωση και την αληθινή ζωή - εδώ και τώρα- αφού ο Θεός κάθε μέρα, μέσα από την Ομορφιά της Κτίσης και των Νόμων Του, και κάθε νύχτα στην καρδιά και τους νεφρούς μας , μας ψιθυρίζει: "Υιός μου είσαι εσύ, εγώ σήμερα σε εγέννησα", και περιμένει από τον ξενιτεμένο του γιο, τον άσωτό του, να το κάνει πράξη. Περιμένει απ τον καθένα μας να βάλει ένα λιθαράκι στο νέο οικοδόμημα της Νέας Γης και του Νέου Ουρανού Του, που θέλει να είναι η Κληρονομιά μας.
Συγγραφέας:
Βουλούκος, Γεώργιος
Εκδότης:
Βουλούκος
Σελίδες:
261
ISBN:
9789607328236
Ημερομηνία Έκδοσης:
1/1/1992

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!