Επαγγελματικοί υπολογισμοί αυτοκινήτων, οχημάτων

Έκπτωση
20%
Τιμή Εκδότη: 15.28
12.22
Τιμή Πρωτοπορίας
+
291105
Συγγραφείς: Bohner, Max , Leyer, Siegfried , Wolfgang, Keill
Σελίδες:222
Μεταφραστής:Τριανταφύλλου, Σ., Βούλγαρης, Μελέτης
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/2005
ISBN:9789603313960
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή


Το βιβλίο "Επαγγελματικοί υπολογισμοί Μηχανικού αυτοκινήτου" γράφτηκε, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της σύγχρονες παιδαγωγικής, σαν βιβλίο διδασκαλίας και ασκήσεων .Βασίζεται στις βασικές γνώσεις γενικών υπολογισμών, οι οποίες αναφέρονται στο πρώτο κεφάλαιο. Σε δύο επόμενα κεφάλαια επιλύονται θέματα που αναφέρονται σε τεχνικούς υπολογισμούς και σε υπολογισμούς σε αυτοκίνητα. Στο τέταρτο κεφάλαιο γίνεται ανάπτυξη ενός νέου κεφαλαίου που δημιουργήθηκε με ασκήσεις εξετάσεων σε ολοκληρωμένους μηχανισμούς, κάτι που συντελεί στη διασύνδεση των ειδικοτήτων σύμφωνα με την αναδιάταξη της εκπαιδεύσεως στα επαγγέλματα. Σε κάθε κεφάλαιο αναπτύσσεται μεθοδικά η διδασκόμενη ύλη και συμπληρώνεται με πολλά παραδείγματα, ασκήσεις, εικόνες και παραστάσεις. Οι ασκήσεις δίνουν την ευκαιρία στο μαθητή να εφαρμόσει όσα έμαθε, σε πρακτικές εφαρμογές, ώστε και την ύλη να εμπεδώσει αλλά και να εμβαθύνει στις γνώσεις του.

Στους υπολογισμούς χρησιμοποιούνται εξισώσεις μεγεθών (εγγράμματες) κατά DIN 1313. Αυτές τονίζονται ιδιαίτερα. Εκεί, που φαίνεται αναγκαία μία απλοποίηση για την καλύτερη κατανόηση, παρουσιάζονται οι τύποι διαμορφωμένοι με καθορισμένες μονάδες αριθμητικές εξισώσεις κατά DIN 1313Ι και επισημαίνονται ιδιαίτερα με φόντο. Οι εξισώσεις μονάδων είναι σε γκρι υπόβαθρο. Οι αξιοπρόσεκτες προτάσεις και οι κανόνες υπολογισμών, οι οποίοι είναι σπουδαίοι για το μαθητή. είναι γραμμένες μέσα σε πλαίσιο.

Το βιβλίο γράφτηκε για το μαθητευόμενο αλλά και για τον τεχνίτη και σχηματίζει μία μονάδα με τα άλλα βιβλία της σειράς "Βιβλιοθήκη Αυτοκινήτου"

Rolf Gscheidle

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!