Άνθρωπος και επιστήμη - Ενημέρωσις

Προϊστορία and ιστορία του ανθρώπου της επιστήμης and του πολιτισμού
Έκπτωση
10%
Υπάρχει και μεταχειρισμένο με €18.00
308133
Συγγραφέας: Αϋφαντής, Γεώργιος
Εκδόσεις: Ελληνικόν Σέλας
Σελίδες:577
Ημερομηνία Έκδοσης:1/1/2008


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Με την σπουδαίαν συμβολήν των αντιστοίχων μελετών πολλών φίλων και αναγνωστών μου, τους οποίους ευχαριστώ, συνεπληρώθη η παρούσα έκδοσις, η οποία θα αποτελέση ένα ολοκληρωμένο επιστημονικό και ιστορικό εφ όλης της ύλης έργο.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΙΣ - είναι ένας συμπεπυκνωμένος Οδηγός ο παρών τόμος δια τους αναγνώστες, με τεκμηριωμένα ιστορικά και σύγχρονα στοιχεία, από την αρχαιότητα, τον Μεσαίωνα ως το σήμερα. Αναπτύσσονται 36 θέματα απαραίτητα δια την ολόπλευρον θέασιν και μόρφωσιν των ιδεών, των γεγονότων, αλλά και των νέων δεδομένων της Παγκοσμιοποιήσεως, δια το παρόν και το μέλλον των ανθρώπων.
Πότε, Που και Πώς εγεννήθη ο άνθρωπος; Γιατί παραχάραξαν και ενόθευσαν την ιστορία οι παγκόσμιοι εντολοδότες;
Η Ελληνική Γλώσσα το Παγκόσμιο Επιστημονικό Λογισμικό Εργαλείο τότε και τώρα δια την Εξέλιξιν της Ανθρωπότητας.
Το Μυστήριο της Ατλαντίδος. Διατί οι εξουσιασταί προσπαθούν με κάθε τρόπο ξοδεύοντες αμύθητα ποσά να μεταφέρουν την Ατλαντίδα εις την Μεσόγειον και παρασύρουν και μερικούς αφελείς εις τας τάξεις των. Περσικοί πόλεμοι, Εσθήρ... Αγιοποιήσαμε τους εγκληματίας κ.ά.
Ποίοι και γιατί επιδιώκουν προγραμματισμένα την ολοσχερή καταστροφή του Παρθενώνος και πως οι εχθροί του Ελληνισμού θέτουν υπό τον έλεγχόν των τα αριστουργήματα γλυπτά της Ακροπόλεως, δήθεν δια την προστασίαν των, μας θέτουν αντίγραφα εις το νέο Μουσείο και τα αυθεντικά θα πάνε περίπατο. Έλληνες ενημερωθήτε και γρηγορήτε δια να σώσουμε την Ακρόπολιν, μας ανήκει!
Πως και γιατί παραχάραξαν τον Λόγον του Μ. Αλεξάνδρου στην Ώπη και οι ευθύνες των Ελληνικών Κυβερνήσεων. Τότε και τώρα ο όρκος των τεκτόνων-μασώνων του τριακοστού τρίτου βαθμού... Μελετήστε τον και οι μασώνοι δια να διαπιστώσετε καθαρά για ποιόν δουλεύετε.
Όσοι μελετήσουν το παρόν θα τους χρησιμεύση ως οδηγός και θα τους βοηθήση να αποφύγουν τις ανθρωποπαγίδες των εξουσιαστών, τις οποίες στήνουν με περισσή τέχνη οι λαοπατέρες και εργατοπατέρες αγωνισταί των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων", του Νεοβαρβαρισμού, των κουκουλοφόρων, των νεοκουλτουριάρηδων, θα αντιληφθούν ότι οι αγώνες των στηρίζουν τα συμφέροντα των Τραπεζιτών-εξουσιαστών-βολευτών της Νέας Τάξης και όχι του λαού. Ενημερωθήτε -Αφυπνιστήτε!!
Συγγραφέας:
Αϋφαντής, Γεώργιος
Εκδότης:
Ελληνικόν Σέλας
Σελίδες:
577
ISBN:
9789609105347
Ημερομηνία Έκδοσης:
1/1/2008

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική