Άνθρωπος και επιστήμη - Αφύπνισις

Προϊστορία and ιστορία του ανθρώπου της επιστήμης and του πολιτισμού
Έκπτωση
20%
Υπάρχει και μεταχειρισμένο με €28.00
308134
Συγγραφέας: Αϋφαντής, Γεώργιος
Εκδόσεις: Ελληνικόν Σέλας
Σελίδες:1234
Ημερομηνία Έκδοσης:1/1/2008


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Εις το παρόν πόνημα αναπτύσσονται όλα όσα μας έχουν κρύψει και παραχαράξει οι ισχυροί της γης.
Ποία ιστορικά γεγονότα έκρυψαν και ποία παραχάραξαν, δια την Εθνεγερσίαν του 1821, την Δολοφονίαν του Καποδίστρια, την Καταστροφήν του Ελληνισμού εις την Μ. Ασίαν, την Ρωσίαν, την Αίγυπτον κ.ά...
Επίσης διατί κρύβουν από τον Ελληνικόν λαόν τον άφθονον ορυκτόν πλούτον του υπεδάφους της χώρας του, ως τα πετρέλαια της Θεσσαλίας που είναι άφθονα και εύκολο να εξορυχθούν, το Μεθάνιο της Κρήτης, κ.ά...
Χαιρόμαστε οι Έλληνες που θα περάσουν οι ξένοι αγωγοί πετρελαίου και αερίου από την χώρα μας, διότι θα εισπράτουμε μερικά ψίχουλα, ενώ εάν δεν ήμασταν δούλοι, θα εφοδιάζαμε εμείς τους Ευρωπαίους και Αμερικανούς... με δικά μας πετρέλαια και ενέργεια και θα εισπράταμε δισεκατομμύρια αντί δεκάρες.
Ο πιο πλούσιος λαός της γης... εις πολύτιμα ορυκτά, αποδεικνύεται εις το παρόν. Ο Έλλην δύναται να ζη και να φιλοσοφή άνετα χωρίς να μοχθή, τουναντίον λοιδορήται από τους διωρισμένους, από τους εξουσιαστάς πολιτικούς του και ζει φτωχικά και με δανεικά των τσιφούτιδων τραπεζιτών.
Επί πλέον:
Α. Πώς έχουν προγραμματίσει την υποδούλωσιν όλων των λαών της γης υπό μίαν ΥΛΙΣΤΙΚΗΝ-ΤΥΡΑΝΝΙΚΗΝ εξουσίαν; Ποίοι οι Τύραννοι και ποίοι οι στυλοβάτες των; Τους στυλοβάτες των στρατολογούν με δόλο, από τους ανενημέρωτους, τους χρίζουν εκλεκτούς, ιδιοφυΐες, προοδευτικούς, ιδεολόγους, αγωνιστάς των δικαιωμάτων του λαού, σοσιαλιστάς και ήρωες μέχρι να εδραιωθούν και μετά τους... θυσιάζουν. Οι πιο φιλόδοξοι συνωστίζονται, ως απληροφόρητοι και θυσιάζονται για να τους στηρίξουν.
Αφυπνισθήτε πριν είναι αργά.
Β. Οι επιστήμονες ως γνωρίζετε δεν έλυσαν τα βασικά προβλήματα της Φυσικής μέχρι σήμερα. Εις το Β Κεφάλαιον θα μελετήσετε την επιστήμην του μέλλοντος, την Μικροκοσμική Φυσική, εις την οποία αναλύονται όλα τα προβλήματα της Φυσικής και εξηγούνται όλα τα ανεξήγητα μέχρι σήμερα φυσικά φαινόμενα λεπτομερώς.
Συγγραφέας:
Αϋφαντής, Γεώργιος
Εκδότης:
Ελληνικόν Σέλας
Σελίδες:
1234
ISBN:
9789609105354
Ημερομηνία Έκδοσης:
1/1/2008

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική