Αξιολόγηση Προγραμμάτων and Προσωπικού στην Εκπαίδευση Ι

Αξιολόγηση Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων - Τόμος Ι
Έκπτωση
25%
Τιμή Εκδότη: 21.30
15.98
Τιμή Πρωτοπορίας
+
409201
Συγγραφέας: Συλλογικό
Εκδόσεις: Ίων
Σελίδες:288
Επιμελητής:ΠΑΣΙΑΡΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
Ημερομηνία Έκδοσης:12/11/2014
ISBN:9789605081430
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Η αξιολόγηση προγραμμάτων και προσωπικού στην εκπαίδευση είναι ένα σημαντικό θέμα με το οποίο ασχολούνται για πολλά τώρα χρόνια πανεπιστημιακοί και άλλοι ερευνητές που διαμορφώνουν την εκπαιδευτική πολιτική και διεξάγουν την εκπαιδευτική έρευνα σε Κύπρο και Ελλάδα.

Οι δυο τόμοι που ετοιμάστηκαν από συνεργάτες του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου συμπληρώνουν ορισμένα βασικά κενά στην ελληνική βιβλιογραφία στα θέματα αυτά και είναι συμπληρωματικοί ο ένας προς τον άλλο. Ταυτόχρονα, όμως, μπορούν να αξιοποιηθούν και ως δυο ανεξάρτητα συγγράμματα.

Ο πρώτος τόμος, που έχει τίτλο «Αξιολόγηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων», αποτελείται από 11 κεφάλαια στα οποία παρουσιάζονται και αναλύονται όλα τα θέματα που έχουν σχέση γενικότερα με την αξιολόγηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Ο δεύτερος τόμος, που έχει τίτλο «Αξιολόγηση εκπαιδευτικού έργου και εκπαιδευτικών», αποτελείται από 10 κεφάλαια στα οποία παρουσιάζονται και αναλύονται όλα τα ζητήματα που έχουν σχέση γενικότερα με την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και του έργου τους.

Τα βιβλία αυτά απευθύνονται και θα είναι πολύ χρήσιμα για εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων (από το νηπιαγωγείο μέχρι και το πανεπιστήμιο), καθώς επίσης και για σχολικούς συμβούλους, μέντορες, αξιολογητές, βοηθούς διευθυντές και διευθυντές σχολικών μονάδων, πανεπιστημιακούς, ερευνητές και αξιωματούχους των Υπουργείων Παιδείας τόσο της Κύπρου όσο και της Ελλάδας.

συγγραφείς:
Κενδέου Παναγιώτα - Μιχαηλίδου Αθηνά - Πασιαρδής Πέτρος - Στυλιανίδης Μάριος - Τσιάκκιρος Ανδρέας - Χριστοφίδου Έλενα

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!