Μηχανοτρονική

Προσαρμοστικά μηχανικών συστημάτων
Έκπτωση
10%
Τιμή Εκδότη: 21.30
19.17
Τιμή Πρωτοπορίας
+
93800
Συγγραφείς: Auslander, David , Kempf, Carl
Σελίδες:336
Ημερομηνία Έκδοσης:1/1/1998
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Στη φιλοσοφία της μηχανοτρονικής, σύμφωνα με την οποία αναπτύχθηκε αυτό το βιβλίο, ο ενσωματωμένος υπολογιστής ελέγχου είναι το κεντρικό στοιχείο και ο πυρήνας της τεχνολογίας, η οποία καθιστά τη μηχανοτρονική ένα μοναδικό τομέα. Ψηφιακά και αναλογικά κυκλώματα, μαζί με επενεργητές και επιστημονικά όργανα περιβάλλουν άμεσα τον υπολογιστή ελέγχου και λειτουργούν ως προσαρμοστικά μεταξύ του υπολογιστή και του ελεγχόμενου φυσικού συστήματος.

Το βιβλίο παρουσιάζει τη σημαντική τεχνολογία προσαρμογής από τη σκοπιά μηχανικών, οι οποίοι είναι ειδικοί στα υφιστάμενα κεντρικά μηχανολογικά συστήματα. H παρουσίαση είναι περιεκτική και περιλαμβάνει ηλεκτρονικά σήματος και ισχύος, όπως επίσης τα μετρητικά όργανα και τους επενεργητές που χρησιμοποιούνται για τη μεγαλύτερη επιτυχία κατά την προσαρμογή των μηχανολογικών συστημάτων με τους υπολογιστές ελέγχου.

H Mηχανοτρονική χρησιμοποιείται ως σύγγραμμα μεταπτυχιακού μαθήματος Mηχανολογίας, σε πληθώρα περιπτώσεων επί πανεπιστημιακού επιπέδου αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο, όπου οι προδιαγραφές απόδοσης γίνονται αυστηρές και παράλληλα η παραγωγικότητα και η αξιοπιστία προβάλλουν ως πρωτεύοντες στόχοι.
Συγγραφέας:
Auslander, DavidKempf, Carl
Εκδότης:
Πανεπιστημιακές Εκδόσεις ΕΜΠ
Σελίδες:
336
ISBN:
9789602545324
Μεταφραστής:
Tanner, Herbert
Ημερομηνία Έκδοσης:
1/1/1998

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική