Athens Trade Center

Προφάσεις και αίτια της οικονομικής κρίσης
Έκπτωση
10%
Τιμή Εκδότη: 14.23
12.81
Τιμή Πρωτοπορίας
+
469147
Εκδόσεις: Φυλάτος
Σελίδες:290
Ημερομηνία Έκδοσης:06/12/2017
ISBN:9786185318185
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

"....Αστάθεια. Τι λέξη κι αυτή! Λες και πρόκειται για κάτι μεταφυσικό, που μας επηρέασε. Η "αστάθεια" δεν έρχεται από μόνη της. Είναι καλεσμένη, σ' αυτό το αισχρό πάρτυ της εκμετάλλευσης, με διοργανωτή τον ιμπεριαλισμό. Το τρελό της υπόθεσης είναι ότι το γλέντι γίνεται χωρίς τη θέληση του "νοικοκύρη", που απλά εξαναγκάζεται να προσφέρει το σπίτι του για να διασκεδάσουν άλλοι..."

Τα χρόνια της ύφεσης εξάντλησαν τους Έλληνες, οικονομικά και ψυχικά. Όμως οι αντιδράσεις του λαού, οριοθετήθηκαν από την άγνοια και το φόβο.

Ο συγγραφέας σκοπεύει να ωθήσει τον αναγνώστη, στην γνώση και την υπέρβαση. Με λόγο απλό και καυστικό, αποκρυπτογραφεί τον κώδικα της οικονομική κρίσης: Γιατί συνέβη; Ποιοι ωφελούνται; Τι ακολουθεί;

Το έργο του, με τίτλο "Athens Trade Center - Προφάσεις και αίτια της οικονομικής κρίσης", δημιουργήθηκε για να αντέξει στο χρόνο, αποτελώντας μοχλό δύναμης για κάθε άνθρωπο που αγωνίζεται για την ζωή και την αξιοπρέπειά του. Το ζητούμενο, για τον συγγραφέα, δεν είναι να επαληθευτεί, αλλά να προστατέψει.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!