Οινοποίησης εγχειρίδιο

Ιστορία και τεχνολογία των οίνων - Τα ελληνικά κρασιά - Απόσταξη - Αποστάγματα - Οινόπνευμα και άνθρωπος
262267
Συγγραφέας: Ασημιάδης, Μανώλης
Εκδόσεις: Ιδιωτική Έκδοση
Σελίδες:288
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/2002
ISBN:9780008475956


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή


Ένα βιβλίο για το κρασί.

Για την ιστορία του, τον τρόπο παρασκευής του και τις διαδικασίες που αφορούν τη διαμόρφωση των χαρακτήρων του.
Για την αντιμετώπιση προβλημάτων που ενδέχεται να προκύψουν κατά την παραγωγή του και τη διατήρησή του.
Για τις ποικιλίες που καλλιεργούνται και τις ποιότητες των οίνων που παράγονται στα διαμερίσματα της Ελλάδας.
Για τα αποστάγματα διάφορων προελεύσεων και την τεχνολογία παρασκευής τους.
Για την επίδραση του οίνου και γενικότερα του οινοπνεύματος, στον ανθρώπινο οργανισμό.

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε αναγνώστες που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σχετίζονται με το κρασί: Τους σπουδαστές επιστημών τροφίμων, τους επαγγελματίες ή ερασιτέχνες οινοποιούς, τους απλούς καταναλωτές του οίνου.
Πιο συνοπτικά, το σύγγραμμα αυτό αφορά τους ανθρώπους που αγαπούν το κρασί σε οποιαδήποτε από τις διαστάσεις του.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!