Εισαγωγή στην Εγκληματολογία

Βασικές Θεωρίες
Έκπτωση
10%
Τιμή Εκδότη: 24.00
21.60
Τιμή Πρωτοπορίας
+
590958
Εκδόσεις: Σάκκουλας
Σελίδες:276
Ημερομηνία Έκδοσης:29/11/2022
ISBN:9789606485510
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Το παρόν έργο αποτελεί μία ευσύνοπτη Εισαγωγή στην Εγκληματολογία και περιέχει τις σημαντικότερες θεωρίες, όπως αυτές διδάσκονται από τη συγγραφέα στη Νομική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Πάρα τον διδακτικό του χαρακτήρα, το έργο αποτελεί μία ιδανική επιλογή για κάθε αναγνώστη που επιθυμεί να μελετήσει με τρόπο ευσύνοπτο και να κατανοήσει τις βασικές αρχές της εγκληματολογίας, καθώς το έργο περιλαμβάνει τις σημαντικότερες θεωρητικές προτάσεις, όπως αυτές εγγράφονται σε έναν ελάχιστο κοινό παρονομαστή θεμάτων, που ανευρίσκονται σε περισσότερα από ένα εγχειρίδια.

Επιπλέον, δίπλα στις πάγιες θεωρητικές προτάσεις, διατυπώνονται είτε νέα ερωτήματα είτε νέες αποφάνσεις σε παλαιά διατυπωμένες υποθέσεις εργασίας. Ο εμπλουτισμός με νέες θεματικές κρίνεται αναγκαίος ενόψει των ραγδαίων κοινωνικών μετασχηματισμών στο πλαίσιο της ύστερης νεωτερικότητας, επιβάλλοντας με τον τρόπο αυτό και τη δεύτερη έκδοση του παρόντος. Στόχος της συγγραφέως είναι η γλώσσα του βιβλίου να είναι εύληπτη και η διάταξη της ύλης ορθά δομημένη, ώστε να καθίσταται ευχερώς προσλαμβανόμενη από τους φοιτητές, αλλά και κάθε αναγνώστη με ενδιαφέρον για το αντικείμενο της εγκληματολογίας, ανεξαρτήτως γνωστικού υποβάθρου και επιστημονικού κλάδου.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!