Άρτεμις, Το μεγάλο κυνήγι

Έκπτωση
25%
Τιμή Εκδότη: 12.50
9.38
Τιμή Πρωτοπορίας
+
458251
Συγγραφέας: Παπαμιχάλη, Όλγα
Σελίδες:218
Ημερομηνία Έκδοσης:22/05/2017
ISBN:9789606070662
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Η Άρτεμις, η θεά του κυνηγιού, εξορίζεται από τον Όλυμπο και χάνει την θεϊκή της υπόσταση. Παγιδευμένη σε ανθρώπινη μορφή πρέπει να διορθώσει ένα λάθος της πριν να είναι αργά. Έχει διαπράξει ύβρη προς το πρόσωπο του Δία τιμωρώντας χωρίς την άδειά του ένα από τα ημίθεα τέκνα του.

Τώρα, έχοντας χάσει τις δυνάμεις της, πρέπει να κατορθώσει να σώσει το παιδί από τον επικείμενο θάνατό του και να αποδείξει πως μπορεί να επιβιώσει χωρίς τη βοήθεια των άλλων θεών. Στο πλευρό της τάσσονται ένας θνητός κυνηγός και μια Νύμφη, σύμμαχοι στο επικό της κυνήγι. Το ταξίδι όμως επιφυλάσσει και πολλούς κινδύνους. Αθάνατοι εχθροί της θεάς θα βρουν την ευκαιρία να την καταστρέψουν.

Θανάσιμες παγίδες, ένδοξα βασίλεια, με άπληστους βασιλιάδες, προδότες, όλοι θα βρεθούν εμπόδια στο δρόμο προς τη λύτρωσή της και την ανάκτηση της θέσης της. Όλοι θέλουν κάτι: ένα μυστικό, αρχέγονο υπερόπλο, που έχει τη δύναμη να σκοτώνει αθάνατους και που τώρα βρίσκεται στα χέρια της θνητής, πλέον, Άρτεμις.

Το πρώτο βιβλίο μιας τριλογίας που αποτίνει φόρο τιμής στην ελληνική μυθολογία και την χρησιμοποιεί ως πηγή έμπνευσης σε μια εντελώς πρωτότυπη ιδέα και ιστορία με βασική ηρωίδα μια θεά σε πτώση.

Η Όλγα Παπαμιχάλη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1997. Σπουδάζει στο New York College, στο τμήμα κινηματογράφου. Επίσης, σπουδάζει στο Ωδείο Γλυφάδας κλασική μουσική και ετοιμάζεται να πάρει το πτυχίο της στο βιολί. Στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με το καλλιτεχνικό πατινάζ. Από μικρή γνώρισε και αγάπησε τις τέχνες. Γοητεύτηκε από την λογοτεχνία του φανταστικού και ιδιαίτερα από το fantasy, στο οποίο μάλιστα σκοπεύει να αφιερώσει τα προσεχή βιβλία και τις ταινίες της. Η ελληνική μυθολογία, ως πηγή έμπνευσης σε πρωτότυπες δικές της ιστορίες, είναι μια θεματική που χρησιμοποιεί και την γοητεύει επίσης. Ένα τέτοιο δείγμα, σπάνιο στον ελληνικό χώρο, είναι και το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας.

Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές

Αναγεννήσαμε τη λογοτεχνία του φανταστικού στην Ελλάδα!

Στηρίζουμε τους συγγραφείς με πράξεις και έργα

Ελάτε και εσείς στη μεγάλη οικογένεια του εκδοτικού μας!

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!