Ιπποτροφία

Έκπτωση
20%
Τιμή Εκδότη: 22.50
18.00
Τιμή Πρωτοπορίας
+
350748
Συγγραφέας: Αρσένος, Γεώργιος
Εκδόσεις: Τζιόλας
Σελίδες:224
Ημερομηνία Έκδοσης:1/12/2011
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους φοιτητές της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στοχεύει να τους βοηθήσει στην καλύτερη κατανόηση των βασικών θεμάτων της θεωρητικής και πρακτικής διδασκαλίας, που σχετίζονται με την εκτροφή των ιπποειδών.

Το περιεχόμενο του βιβλίου κατανέμεται σε οκτώ κεφάλαια. Το πρώτο κεφάλαιο αναφέρεται στη διάρθρωση και τη σημασία της «Ιπποτροφίας», το δεύτερο στην ταξινόμηση, την προέλευση και την ονοματολογία των ιπποειδών, το τρίτο στην εξωτερική μορφολογική διάπλαση του σώματος τους, το τέταρτο στους χρωματισμούς και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, το πέμπτο στον προσδιορισμό της ηλικίας τους, το έκτο στις σημαντικότερες φυλές ίππων, το έβδομο στη συμπεριφορά και ευζωία των ιπποειδών και το όγδοο και τελευταίο κεφάλαιο στις μεθόδους εκτροφής τους.

Κατά την επιλογή της ύλης, λήφθηκε υπόψη τόσο το περιεχόμενο των άλλων μαθημάτων που διδάσκονται στην Κτηνιατρική Σχολή του Α.Π.Θ., όσο και η ανάγκη να δοθούν οι βασικές αρχές που διέπουν την εκτροφή των ιπποειδών. Είναι αυτονόητο ότι το εύρος της "Ιπποτροφίας" δεν περιορίζεται στα δεδομένα του βιβλίου αυτού. Έτσι, στο τέλος δίνεται μια σειρά βιβλιογραφικών πηγών, στις οποίες μπορεί να ανατρέξει ο αναγνώστης για περισσότερες πληροφορίες.

Το βιβλίο αυτό αποτελεί τη δεύτερη έκδοση η οποία εμπλουτίστηκε σε σχέση με την αρχική ώστε να αποτελέσει χρήσιμο βοήθημα για τους φοιτητές της Κτηνιατρικής, αλλά και για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για την εκτροφή των ιπποειδών.

(πρόλογος του βιβλίου)
Συγγραφέας:
Αρσένος, Γεώργιος
Εκδότης:
Τζιόλας
Σελίδες:
224
ISBN:
9789604183616
Ημερομηνία Έκδοσης:
1/12/2011

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!