Στοιχεία τεχνολογίας, μεταποίησης και συσκευασίας τροφίμων

Αλληλεπιδράσεις συσκευασίας με τρόφιμα και περιβάλλον
Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 38.00
26.60
Τιμή Πρωτοπορίας
+
122845
Εκδόσεις: University Studio Press
Σελίδες:382
Ημερομηνία Έκδοσης:1/1/2001
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Συγγραφέας:
Αρβανιτογιάννης, ΙωάννηςΜποσνέα, Λουλούδα
Εκδότης:
University Studio Press
Σελίδες:
382
ISBN:
9789601209814
Ημερομηνία Έκδοσης:
1/1/2001

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!