Στοιχεία τεχνολογίας, μεταποίησης και συσκευασίας τροφίμων

Αλληλεπιδράσεις συσκευασίας με τρόφιμα και περιβάλλον
Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 38.00
26.60
Τιμή Πρωτοπορίας
+
122845
Εκδόσεις: University Studio Press
Σελίδες:382
Ημερομηνία Έκδοσης:1/1/2001
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Συγγραφέας:
Αρβανιτογιάννης, ΙωάννηςΜποσνέα, Λουλούδα
Εκδότης:
University Studio Press
Σελίδες:
382
ISBN:
9789601209814
Ημερομηνία Έκδοσης:
1/1/2001

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική