Απρόσμενος επισκέπτης

297897
Συγγραφέας: Κρίστι, Αγκάθα
Εκδόσεις: Λυχνάρι
Σελίδες:184
Μεταφραστής:ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΙΛΝΤΑ
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/2007
ISBN:9789605172947


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή


Η Κλαρίσα Χάιλσαμ-Μπράουν, σύζυγος ενός ανώτερου διπλωμάτη του Υπουργείου Εξωτερικών, ρέπει προς τις ονειροπολήσεις. «Για φαντάσου», αναλογίζεται ατυχέστατα, «να κατέβαινα ένα πρωί, όπως τώρα, στο ισόγειο και να έβρισκα εκεί ένα πτώμα! Τι θα έκανα;»
Αυτό θα το μάθαινε πολύ γρήγορα, όταν θα έβρισκε πραγματικά ένα πτώμα στο καθιστικό της να την περιμένει. Στην αγωνία της να το ξεφορτωθεί, θα προσπαθούσε απελπισμένα να παρασύρει, ούτε λίγο ούτε πολύ, τους καλεσμένους της να γίνουν βοηθοί και συνεργοί της.
Όταν μάλιστα, παρασυρμένοι απ' την όλη ατμόσφαιρα, οι άνθρωποι αυτοί, θα άρχιζαν να ψάχνουν το δολοφόνο, η απροσδόκητη άφιξη ενός αστυνομικού επιθεωρητή, θα τους έκανε να νιώσουν την καυτή ανάσα του φόβου στο πρόσωπό τους: αν δεν ήθελαν μπερδέματα, έπρεπε να ξεγελάσουν το Νόμο!



Χάρη στη μυθιστορηματική προσαρμογή του Τσαρλς Όσμπορν, ο "Ιστός της Αράχνης" θα ψυχαγωγήσει μια καινούργια λεγεώνα θαυμαστών της, που αγνοούσαν το έργο ως τώρα.

Κριτικές

Το πιο περίεργο ίσως μυστήριο που έχω διαβάσει, αλλά παράλληλα και από τα καλύτερα της συγγραφέως. Ομολογώ πως αρχικά το αγόρασα απλά από περιέργεια, καθώς το κείμενο στο οπισθόφυλλο σε κάνει να νομίζεις πως η όλη υπόθεση θα είναι η προσπάθεια δημιουργίας ενός άλλοθι. Διαβάζοντάς το όμως συναρπάζει αρκετά τον αναγνώστη, με αποκορύφωμα μάλιστα την εντελώς απρόσμενη κατάληξή του.

ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΓΚΑΘΑ ΚΡΙΣΤΙ.
Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!