Αντρών εγχοιρίδιον

Οδηγός επιβίωσης
Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 10.00
7.00
Τιμή Πρωτοπορίας
+
469052
Συγγραφέας: Παχή, Άννα
Εκδόσεις: Λυκόφως
Σελίδες:144
Ημερομηνία Έκδοσης:04/12/2017
ISBN:9786185095642
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Οδηγοί επιβίωσης θα μπορούσαν να γραφτούν και να διαβαστούν για οποιεσδήποτε δύσκολες συνθήκες μπορεί να βρει μπροστά του ένας άνθρωπος. Αλλά οδηγός επιβίωσης για τις σχέσεις μεταξύ αντρών και γυναικών; Η συγγραφέας Άννα Παχή τολμάει και με το «Αντρών εγχΟιρίδιον», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως, σκιαγραφεί αντρικούς χαρακτήρες, όπως αναδεικνύονται μέσα από τις σχέσεις με τις γυναίκες.
Οι χαρακτήρες των αντρών κατά τη διάρκεια μίας σχέσης με το «ωραίο φύλο» χορεύουν σε αυτό το βιβλίο, το δεύτερο της Άννας Παχή. Εύγλωττος ο τίτλος: «Αντρών εγχΟιρίδιον». Εύγλωττος και ο υπότιτλος: «Οδηγός επιβίωσης». Ένας οδηγός γραμμένος με συμπάθεια, χιούμορ και δηκτική γραφή.
Στο βιβλίο θα συναντήσει ο αναγνώστης τον «Cool», τον «μαμάκια», τον «πιπίνο», τον «χούλιγκαν», τον «μπήχτη» και άλλους τύπους αντρών που κυκλοφορούν γύρω μας, ακόμα και μέσα στο σπίτι μας. Αν είσαι γυναίκα, τους ξέρεις. Τους έχεις δει. Τους έχεις ζήσει. Μερικοί σου άλλαξαν τα φώτα. Σε μερικούς, τα άλλαξες εσύ. Τώρα, βρίσκονται όλοι εδώ, συγκεντρωμένοι, και αποκαλύπτονται. Μάθε πώς να τους αναγνωρίζεις και, κυρίως, πώς να τους αντιμετωπίζεις χωρίς πολλές απώλειες. Ποιους άλλους; Τους άντρες φυσικά.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!