Αντικειμενοστρεφής Ανάπτυξη Λογισμικού με τη UML

Έκπτωση
20%
Τιμή Εκδότη: 24.00
19.20
Τιμή Πρωτοπορίας
+
279323
Συγγραφέας: Συλλογικό
Εκδόσεις: Κλειδάριθμος
Σελίδες:320
Ημερομηνία Έκδοσης:01/03/2006
ISBN:9789602099131
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή


Το βιβλίο αυτό πραγματεύεται την αντικειμενοστρεφή ανάπτυξη λογισμικού με τη χρήση της γλώσσας UML. Η UML αποτελεί την πλέον δημοφιλή και πρότυπη γλώσσα για την οπτικοποίηση, τον προσδιορισμό και την τεκμηρίωση συστημάτων λογισμικού. Η UML αποτελεί απαραίτητο εφόδιο για τον επαγγελματία πληροφορικό — αναλυτή, σχεδιαστή, προγραμματιστή — ή οποιονδήποτε άλλον επιθυμεί να αναπτύξει λογισμικό.


Σήμερα, η γλώσσα UML διδάσκεται σε όλα τα τμήματα Πληροφορικής των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, ενώ χιλιάδες εταιρείες χρησιμοποιούν τη γλώσσα UML στην ανάπτυξη των συστημάτων τους.


Τα βασικά χαρακτηριστικά του βιβλίου είναι τα εξής:


Το βιβλίο αποτελείται από μια συλλογή αυτοτελών κειμένων που καλύπτουν με συμπληρωματικό τρόπο τα θέματα της τεχνολογίας λογισμικού, της αντικειμενοστρέφειας, της γλώσσας UML, αλλά και των αντικειμενοστρεφών μεθοδολογιών ανάπτυξης συστημάτων λογισμικού.

Μέσα από μια σειρά αναλυτικών παραδειγμάτων και μελετών περίπτωσης, ο αναγνώστης εμβαθύνει στη χρήση της γλώσσας UML, μαθαίνοντας να εφαρμόζει στην πράξη τις αρχές που διέπουν την ανάπτυξη συστημάτων λογισμικού.

Κάθε κεφάλαιο είναι λογικά ανεξάρτητο έτσι ώστε ο αναγνώστης να μπορεί να επιλέξει το θέμα που τον ενδιαφέρει περισσότερο κάθε φορά.

Το βιβλίο συνοδεύεται από CD το οποίο περιέχει μια δοκιμαστική έκδοση του εργαλείου CASE, Visual Paradigm. Το εργαλείο αυτό παρέχει στον αναγνώστη ένα πλήρες περιβάλλον για να κάνει τα πρώτα του βήματα στη χρήση της UML.


Το βιβλίο απευθύνεται τόσο σε προπτυχιακούς φοιτητές που επιθυμούν να κατανοήσουν τις βασικές έννοιες της αντικειμενοστρεφούς ανάπτυξης, όσο και σε μεταπτυχιακούς φοιτητές που θέλουν να εμβαθύνουν σε κάποια ειδικά θέματα. Επίσης, αποτελεί πολύτιμο βοήθημα και στους επαγγελματίες του χώρου που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τη γλώσσα UML στη δουλειά τους.


Οι συγγραφείς του βιβλίου είναι όλοι κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων, μέλη του διδακτικού προσωπικού ανώτατων σχολών της χώρας, με πλήθος δημοσιεύσεων στο γνωστικό τους αντικείμενο.




Β. Γερογιάννης, Γ. Κακαρόντζας, Α. Καμέας, Γ. Σταμέλος, Π. Φιτσιλής

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!