Ανθρώπινο νοσοκομείο

Πρόταση διοίκησης
342282
Συγγραφέας: Κεκάτος, Ευάγγελος
Εκδόσεις: Παρισιάνου Α.Ε.
Σελίδες:340
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/2010
ISBN:9789603947172


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή

Η σίγουρα μεγάλη τιμή του να υπηρετείς, ως Λειτουργός Υγείας, ένα Kρατικό Νοσηλευτικό Ίδρυμα, γίνεται αναμφίβολα εξαιρετική, εάν δοθούν οι δυνατότητες να το υπηρετήσεις και από τη θέση του Διοικητού.
Η ικανοποίηση του να προσφέρεις ενεργά στο συνάνθρωπο σου, έχοντας τη δυνατότητα να συμβάλεις ουσιαστικά στην αναβάθμιση των Υπηρεσιών Υγείας, είναι σίγουρα μεγαλύτερη από την «πικρία», που σου δημιουργείται, όταν δεν έχεις τις πρακτικές δυνατότητες να αποδώσεις το καλύτερο που θα επιθυμούσες.
Με την ελπίδα ότι η επισήμανση και καταγραφή των ιδιαιτεροτήτων και της ποικιλομορφίας των θεμάτων, με τα οποία έρχεται αντιμέτωπο το Στέλεχος Υγείας από τη θέση της Διοίκησης, θα συμβάλει θετικά στην ενημέρωση , καταθέτω αυτό το πόνημα με σεβασμό σε όποιον θεωρεί ότι θα μπορούσε να του φανεί χρήσιμο.
Θεωρώντας την «ανθρώπινη» διάσταση του Νοσοκομείου ως πυξίδα δημιουργίας και οδηγό στο δύσβατο, αλλά ενδιαφέρον, ταξίδι της Διοίκησης, επιθυμώ να υπενθυμίσω, ότι η ρεαλιστική μορφή Διοικητού είναι ο ίδιος ο Ασθενής, αφού αυτόν διαρκώς όλοι μας υπηρετούμε.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!