Δημιουργίες από σπίτι

Διακόσμηση εικόνων Αγίων
Έκπτωση
20%
Τιμή Εκδότη: 7.00
5.60
Τιμή Πρωτοπορίας
+
398507
Σελίδες:27
Ημερομηνία Έκδοσης:1/6/2013
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Από την παιδική μας ηλικία, αντλούσαμε ευχαρίστηση από την κατασκευή απλών αντικειμένων με πλαστελίνη, χαρτί, κόλλα, ακόμα και λάσπη. Κάθε αντικείμενο ήταν αφορμή για παιχνίδι. Κάθε αντικείμενο αποτελούσε την πρώτη ύλη, για να δημιουργηθεί κάτι άλλο.
Στην ενήλικη ζωή, αντικαταστήσαμε τη λάσπη με τον πηλό, την απλή κόλλα με την εξειδικευμένη ατ-λακόλ και όλα μας τα υλικά με κάτι πιο συγκεκριμένο. Αλλά η επιθυμία μας να παίξουμε, να δημιουργήσουμε και να θαυμάσουμε τον καρπό της προσπάθειάς μας παραμένει η ίδια.
Αυτό επιχειρώ να κάνω με το παρόν βιβλίο. Αρχικά, την εξοικείωσή σας με κάποια πιο εξειδικευμένα υλικά που αποτελούν τη βάση πολλών χειροτεχνιών και, στη συνέχεια, την κατασκευή της εικόνας ενός Αγίου. Η τεχνική που θα χρησιμοποιήσουμε έχει ως βασικά υλικά της τον πηλό και το ξύλο, τα οποία, μετά από την κατάλληλη επεξεργασία, δίνουν την αίσθηση του παλιού. Έτσι, μπορείτε να διακοσμήσετε το σπίτι σας ή να προσφέρετε ένα πολύ προσωπικό και ιδιαίτερο δώρο σε κάποιο φίλο σας. Είναι μια κατασκευή προσιτή σε όλους, καθώς το κόστος των υλικών είναι αρκετά χαμηλό και ο βαθμός δυσκολίας μικρός. [...]
Συγγραφέας:
Ανδρικοπούλου, Χριστίνα
Εκδότης:
Το ανώνυμο βιβλίο
Σελίδες:
27
ISBN:
9786188050266
Ημερομηνία Έκδοσης:
1/6/2013

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική