Με αίσθημα ευθύνης

Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 13.00
9.10
Τιμή Πρωτοπορίας
+
493702
Εκδόσεις: Ινφογνώμων
Σελίδες:226
Ημερομηνία Έκδοσης:28/01/2019
ISBN:9786185219611
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Με αίσθημα ευθύνης… υπηρέτησα και υπηρετώ τον τόπο μου -Πατρίδα, εκλογική περιφέρεια και συμπολίτες- και θεώρησα καθήκον και υποχρέωση να καταγράψω και να παρουσιάσω ορισμένες πρωτοβουλίες, ώστε μέσα από αυτές ο αναγνώστης να αντλήσει χρήσιμα στοιχεία για τη δραστηριότητά μου στο Κοινοβούλιο.
Το περιεχόμενο του ανά χείρας πονήματος αποτελεί δείγμα των θέσεων, της στάσης και της κοινοβουλευτικής μου δραστηριότητας γύρω από σημαντικά εθνικά θέματα που διαφορετικά θα είχαν ξεχαστεί θαμμένα μέσα στα πρακτικά και τα αρχεία της Βουλής και δεν θα γίνονταν ποτέ γνωστά στο ευρύτερο κοινό.
Μέσα από αυτό μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας, στο βαθμό που αυτό είναι δυνατόν, το περιβάλλον και τις ιδιαίτερες συνθήκες κάτω από τις οποίες δρα και ενεργεί, πολλές φορές, ο βουλευτής, αλλά να μετρήσει και τις αντοχές του.
Επέλεξα κυρίως παρεμβάσεις που άπτονται εθνικών ζητημάτων και αφορούν όλους τους Έλληνες. Πρέπει να προβάλλονται, γιατί αποδομητικές δυνάμεις με ισχυρή παρουσία στο εσωτερικό και στο εξωτερικό επιδιώκουν την εξασθένιση και την απαξίωση της έννοιας της Πατρίδας, ταυτίζοντάς την με τον εθνικισμό, κάτι που πέτυχαν ως ένα βαθμό…

Σάββας Αναστασιάδης

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!