Αν ήσουν εδώ

469273
Συγγραφέας: Ψαχούλια, Γωγώ
Εκδόσεις: Έξη
Σελίδες:467
Επιμελητής:ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑ
Ημερομηνία Έκδοσης:07/12/2017
ISBN:9786185240134


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή

Κάποτε η μοίρα έφερε στο δρόμο της μίας την άλλη. Δύο κορίτσια που βίωσαν τον βιασμό στην ψυχή και το σώμα τους, τη βία και τον εξευτελισμό. Τότε, όπλισαν τα όνειρά τους με πείσμα, για να αποκτήσουν όσα λαχταρούσαν. Τα ένοχα μυστικά, όμως, τις ανάγκασαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Τώρα, η μία στέκεται ξανά δίπλα στην άλλη και μαζί θα αντιμετωπίσουν το παρελθόν. Ένα παρελθόν που χρόνια τώρα είχαν θάψει στα βάθη της ψυχής τους, ελπίζοντας να μην αποκαλυφθεί ποτέ και σε κανέναν.

Σήμερα, η γαμήλια δεξίωση στον κήπο του Οδυσσέα Δανέζη, ενός από τους πιο πλούσιους εφοπλιστές της χώρας, πλησίαζε προς το τέλος της. Στην άλλη άκρη της πόλης, σε μια φτωχική συνοικία, η Χριστίνα ταξιδεύει στο χθες, στα μάτια του άντρα που αγάπησε. Ώσπου την προσοχή της τράβηξε η φωνή του τηλεπαρουσιαστή: "Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε η κόρη του γνωστού εφοπλιστή...". Μόλις άκουσε το όνομά του και είδε τη μορφή της κόρης του, ένιωσε την καρδιά της να χτυπάει σαν τρελή, καθώς σκιές από το παρελθόν ξεπήδησαν απειλητικές μπροστά της. Ο πόνος και η εκδίκηση για εκείνον που δεν ήταν δίπλα της όταν τον είχε περισσότερο ανάγκη, κυρίεψε τη σκέψη της.

Ποια τυχαία γεγονότα θα τους ενώσουν ξανά; Ποια σκοτεινά πρόσωπα οδήγησαν τις ανυποψίαστες ζωές τους στο δρόμο μιας κάλπικης ευτυχίας; Ένα μοιραίο ψέμα, ένα ασυγχώρητο λάθος και μια θυσία δίχως λογική τούς οδήγησαν όλους, αθώους και ένοχους, σε έναν τρομακτικό λαβύρινθο, από τον οποίο μάταια θα προσπαθήσουν να δραπετεύσουν.

"Χρειαζόμουν μια αγκαλιά να ζεσταθώ, να σε νιώσω πλάι μου... Κι όμως, εσύ δεν ήσουν εδώ..."

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!