Το σπίτι των πνευμάτων

Έκπτωση
30%
Υπάρχει και μεταχειρισμένο με €9.00
58410
Συγγραφέας: Αλιέντε, Ιζαμπέλ
Εκδόσεις: Ωκεανίδα
Σελίδες:426
Επιμελητής:Μπιτζιλέκη, Διονυσία
Ημερομηνία Έκδοσης:1/1/1999


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο


Ένα από τα σπουδαιότερα έργα της λατινοαμερικάνικης λογοτεχνίας, το μυθιστόρημα που καθιέρωσε ως συγγραφέα την Ιζαμπέλ Αλιέντε κι έγινε παγκόσμια εκδοτική επιτυχία.


Μια χώρα που θα μπορούσε να είναι η Χιλή, και μια πολυπρόσωπη δυναστεία που σε κάθε μέλος της αναφέρεται διαδοχικά αυτό το χρονικό. Ο Εστέμπαν Τρουέμπα, ζάπλουτος γαιοκτήμονας, οικογενειακός δυνάστης, που οι τρομεροί θυμοί του συντάραζαν όλους γύρω του. Η Κλάρα, η νόμιμη σύζυγός του, υπερευαίσθητη, με απόλυτη πίστη στα πνεύματα που πλανιούνται στο μεγάλο αρχοντικό τους. Τα νόμιμα και εξώγαμα παιδιά του Εστέμπαν και οι απόγονοί τους, που οι μοίρες τους διασταυρώνονται στα παιχνίδια της αγάπης και της τύχης. Ανάμεσα στις διαφορετικές γενιές, ανάμεσα στους αφεντάδες και στ αποπαίδια, δημιουργούνται και διαλύονται σχέσεις σημαδεμένες από τον απόλυτο έρωτα, την εξοικείωση με το θάνατο, τη γλυκιά ή άγρια τρέλα του ενός ή του άλλου.

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου

Συγγραφέας:
Αλιέντε, Ιζαμπέλ
Εκδότης:
Ωκεανίδα
Σελίδες:
426
ISBN:
9789607213105
Επιμελητής:
Μπιτζιλέκη, Διονυσία
Μεταφραστής:
Σωτηριάδου, Κλαίτη
Ημερομηνία Έκδοσης:
1/1/1999

πολύ καλό βιβλίο!!!

Με δυο λόγια φανταστικό! Λογοτεχνία με όλη τη σημασία της λέξης. Κανένα από τα επόμενα βιβλία της Αλιέντε δεν έφτασε στο επίπεδο του παρόντος βιβλίου. Διαβάστε το όπου το βρείτε. Θα μείνετε άφωνοι από τη δύναμη της γραφής!

Καταπληκτικο!!!!!
Γράψτε μια κριτική