Τηλεπικοινωνίες και δίκτυα υπολογιστών

Ασύρματα συστήματα, τηλεφωνία, δίκτυα
Έκπτωση
25%
430465
Εκδόσεις: Γιαλός
Σελίδες:960
Ημερομηνία Έκδοσης:4/12/2015


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Η ένατη έκδοση είναι επικαιροποιημένη ώστε να καλύπτει με απλό και κατανοητό τρόπο όλα τα σύγχρονα θέματα Ενσύρματων, Οπτικών και Ασύρματων επικοινωνιών, Δικτύων δεδομένων, Τηλεφωνίας συμβατικής και VoIP και τεχνολογιών του TCP/IPκαι του Ίντερνετ.

Η ένατη έκδοση περιλαμβάνει επιπλέον και εκτενή ανάλυση της Οπτικής μετάδοσηςκαι τα σχετικά με οπτικές ίνες θέματα σε αυτόνομο κεφάλαιο (κεφ. 7) με 85 σελίδες και 54 επεξηγηματικά σχήματα και πίνακες.

Περιέχει ακόμη εισαγωγικά θέματα όπως πίνακες κωδικοποίησης χαρακτήρων, συστήματα αρίθμησης και αναλυτική περιγραφή της χρήσης των decibel απλοποιώντας την περιγραφή της δύσκολης αυτής έννοιας για πολλούς φοιτητές.

Τα συστήματα δομημένης καλωδίωσης έχουν εμπλουτισθεί στην νέα έκδοση και αποτελούν αυτόνομο κεφάλαιο (κεφ. 6).

Στο κεφ. 11 για τα δίκτυα πρόσβασης έχουν προστεθεί τα οπτικά δίκτυα πρόσβασης ενώ έχει επικαιροποιηθεί και το κεφάλαιο 12 που αναλύει αρχιτεκτονικές και πρωτόκολλα και το μοντέλο OSI.

Το βιβλίο είναι πλήρες και εύχρηστο, πολύτιμο βοήθημα και για τους επαγγελματίες του χώρου. Είναι γραμμένο από Έλληνες συγγραφείς που είναι διπλωματούχοι μηχανικοί με πολυετή πείρα στο χώρο των DataCommunications και στη σχεδίαση, εγκατάσταση, εκμετάλλευση και υποστήριξη μεγάλων Δικτύων Επικοινωνιών στη χώρα μας και αποτελεί πολύτιμο βοήθημα για φοιτητές σε σχολές ανώτερης και ανώτατης εκπαίδευσης, καθώς συνδυάζει με άριστο τρόπο τη θεωρία με την πράξη και προσφέρειδυσεύρετες πληροφορίεςγια τα πρακτικά καθημερινά θέματα.

Το βιβλίο αποτελείται από 21 κεφάλαια, 4 παραρτήματα και ένα πλούσιο ευρετήριο όρων. Διαθέτει επίσης 556 επεξηγηματικά σχήματα και αναλυτικούς πίνακες.
Συγγραφέας:
Αλεξόπουλος, ΑριστείδηςΛαγογιάννης, Γεώργιος
Εκδότης:
Γιαλός
Σελίδες:
960
ISBN:
9786188202108
Ημερομηνία Έκδοσης:
4/12/2015

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!