Ακρόπολη

Περιήγηση στο μουσείο και στα μνημεία της
Έκπτωση
25%
Τιμή Εκδότη: 9.58
7.19
Τιμή Πρωτοπορίας
+
414642
Συγγραφέας: Βαλαβάνης, Πάνος Δ.
Εκδόσεις: Καπόν
Σελίδες:63
Ημερομηνία Έκδοσης:17/03/2015
ISBN:9789606878732
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Η Ακρόπολη και το Μουσείο της αποτελούν ένα ολοκληρωμένο αρχιτεκτονικό και καλλιτεχνικό σύνολο, από τα σημαντικότερα στην ιστορία του παγκόσμιου πολιτισμού. Η επίσκεψη στην Ακρόπολη και η περιήγηση στο Μουσείο μπορούν να γίνουν εμπειρίες μοναδικές αν μπορέσουμε, με τη βοήθεια ενός καλού οδηγού, να προσεγγίσουμε τόσο τα μνημεία που σώζονται στον ιερό βράχο όσο και τα μοναδικά έργα τέχνης που εκτίθενται στο μουσείο.
Το βιβλίο Ακρόπολη. Περιήγηση στο Μουσείο και στα Μνημεία της καρπός εμπεριστατωμένης έρευνας, βασισμένης στα τελευταία επιστημονικά δεδομένα, φιλοδοξεί να γίνει ένας φιλικός και χρήσιμος συνοδοιπόρος. Με τις περιγραφές και τις ερμηνευτικές αναλύσεις μας βοηθάει να δούμε με μια άλλη ματιά τα μνημεία και να κατανοήσουμε τα ιστορικά, καλλιτεχνικά και πολιτικά γεγονότα που συνέβαλαν στη δημιουργία τους. Μέσα από τα κείμενα και τις εικόνες θα γνωρίσουμε τους θεούς και τους ήρωες που λατρεύτηκαν στην Ακρόπολη, τους ηγέτες που οραματίστηκαν τα μεγάλα έργα, τους καλλιτέχνες που τα πραγματοποίησαν, καθώς και τις καινοτόμες ιδέες που εφάρμοσαν, αλλά και τους αθηναίους πολίτες που τα χάρηκαν.
Αυτό το μικρό βιβλίο θα μας βοηθήσει να αναζητήσουμε και να γνωρίσουμε τα μνημεία της Ακρόπολης όχι με δέος, αλλά με τη χαρά που προσφέρει η γνώση.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!