Αίνιγμα των Ε

118177
Συγγραφέας: Συλλογικό
Εκδόσεις: Έσοπτρον
Σελίδες:271
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/2001
ISBN:9780007228003


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή

Όλοι έχουμε ακούσει για τη θρυλική, πλέον, ομάδα «Ε», τη μυστική παγκόσμια οργάνωση που υπερασπίζεται τα ιδεώδη και τις αξίες του ελληνισμού. Μια ομάδα που, σύμφωνα με τη σχετική βιβλιογραφία και τα όσα έχουν διαρρεύσει στα Μ.Μ.Ε., απαρτίζεται από εξέχουσες προσωπικότητες -με ασυνήθιστες γνώσεις και ικανότητες-, διαθέτει προσβάσεις σε πολλές κυβερνήσεις και διεθνείς υπηρεσίες και έχει στην κατοχή της μια σειρά από εξωτικά υπερόπλα.
Τι συμβαίνει όμως στ` αλήθεια με τους «Ε»; Πρόκειται για μύθο ή πραγματικότητα; Άλλοι υποστηρίζουν πως έχουμε να κάνουμε με ένα καλοστημένο... παραμύθι, ζημιογόνο για τους Έλληνες, λόγω της εθνικής επανάπαυσης και της σωτηριολογίας που καλλιεργεί. Άλλοι, πάλι, πιστεύουν ότι τα περί «Ε» αποτελούν θεμιτή και συνειδητή προσπάθεια ορισμένων κύκλων προκειμένου να δημιουργηθούν οι απαραίτητες συνθήκες αναγέννησης του ελληνισμού. Άλλοι, τέλος, θεωρούν ως απολύτως αληθινή την ύπαρξη των «Ε» και ισχυρίζονται πως βρίσκονται σε διαρκή επαφή μαζί τους.
«Το Αίνιγμα των Έψιλον» είναι η πρώτη διεισδυτική και αντικειμενική έρευνα που πραγματοποιείται πάνω στο επίμαχο αυτό θέμα. Φέρνει νέα αποκλειστικά στοιχεία στο φως της δημοσιότητας, συνδυάζει και συγκρίνει πληροφορίες και ντοκουμέντα, «ανακρίνει» γνωστούς συγγραφείς και ερευνητές και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του μυστηρίου, ακολουθώντας βήμα προς βήμα την πορεία της αινιγματικής αυτής ομάδας, από τις πρώτες αναφορές της ύπαρξης της μέχρι σήμερα...

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!