Άγριες ανεμώνες

Έκπτωση
40%
Τιμή Εκδότη: 12.90
7.74
Τιμή Πρωτοπορίας
+
491771
Συγγραφέας: Γιάννου, Ευαγγελία
Σελίδες:525
Επιμελητής:ΜΑΖΑΡΑΚΗ ΛΕΝΙΑ
Ημερομηνία Έκδοσης:13/12/2018
ISBN:9789601433721
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Ένα βιβλίο γεμάτο έρωτα,μια ιστορία με συνεχείς ανατροπές και δυνατή πλοκή, που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη μέχρι την τελευταία σελίδα.

Η μέρα που η Αμέλια Μελικού αποφάσισε να φύγει ήταν μια βροχερή Δευτέρα. Και διεκδίκησε την απόφασή της αυτή με πάθος, καθώς είχε κόψει από καιρό κάθε δεσμό με τον κόσμο γύρω της. Ήξερε πως η απόφασή της ήταν η σωστή. Εκείνο όμως που δε γνώριζε, και δεν μπορούσε να μαντέψει, ήταν ότι ο δικηγόρος που τυχαία την επισκέφτηκε εκείνη την ίδια μέρα θα προσπαθούσε με κάθε τρόπο να της αλλάξει τη ζωή.

Κριτικές

Πολύ ενδιαφέρουσα υπόθεση, με μια δυνατή ερωτική ιστορία για βάση, γρήγορη, αγωνιώδη κι απρόβλεπτη δράση, ζωντανές, καθαρές εικόνες, έντονα μυστηριακή ατμόσφαιρα. Δεν ξέρω αν του αναλογεί αντικειμενικά ο τίτλος του καλού μυθιστορήματος, όμως εγώ προσωπικά το βρήκα εξαιρετικό. Από εκείνα που κάνουν να αξίζει ο χρόνος που τους αφιερώνεις, καθώς κυλά αβίαστα και σου προσφέρει έντονη ευχαρίστηση.

Σχετικά πρόσφατο απόκτημα, το οποίο διαβάστηκε σε ελάχιστο χρόνο. Ούτε μια σελίδα του μυθιστορήματος δεν υπολείπεται σε αφηγηματική δεινότητα. Παρόλο που η ένταση και το σασπένς θυμίζουν εξαίρετο θρίλερ, οι παράλληλες αναδρομές, οι περιγραφές και οι σκιαγραφήσεις των δυο πρωταγωνιστών, φέρουν ακέραια τα ίχνη των καλύτερων στιγμών της αισθηματικής λογοτεχνίας. Πρωτότυπο, ανατρεπτικό και απολαυστικό, ως την τελευταία σελίδα.

Ενδιαφέρον και παράξενο.
Αλήθεια, δεν ξέρεις πού να σταθείς...
Στο σκοτεινό και μεταφυσικό φόντο του;
Στους αντιδραστικούς και αντιφατικούς ήρωές του, που τους αγαπάς και τους μισείς ταυτόχρονα, με τον ίδιο τρόπο που το κάνουν και οι ίδιοι στον εαυτό τους;
Ή στην απίστευτη ιστορία που ξετυλίγεται μπροστά σου;
Ένα βιβλίο έκπληξη... που σίγουρα θα σας αφήσει κατάπληκτους...

Ξεκινάς γεμάτος απορία για το είδος και τη φύση των γεγονότων που εκτυλίσσονται μπροστά στά μάτια σου. Μένεις άφωνος με την ευρηματικότητα και τις αναπάντεχες εξελίξεις. Τα γεγονότα τρέχουν. Τα χρόνια διαδέχονται το ένα το άλλο, χωρίς καν να το καταλάβεις.
Απολαυστικοί διάλογοι, χιούμορ ανάμικτο με τρόμο, ίντριγκα και μυστικιστικές οργανώσεις, έρωτας καλυμμένος και φανερός, ανεκδήλωτος άλλα και διάχυτος παντού γυρω σου (ανελέητος και σκληρός, αρρώστια και ίαση), προδοσία επαναλαμβανόμενη "κατ' εξακολούθηση", παρελθόν, παρόν και μέλλον, όλα συνυφασμένα με μοναδική δεξιοτεχνία, έξυπνους διαλόγους, ενδιαφέροντες και ιδιαίτερους χαρακτήρες.
Έξυπνο, ευφυές, πρωτότυπο.
Με μια λέξη, ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ...
Δεν με κούρασε, δεν με απογοήτευσε, σε κανένα σημείο.
Από τα πιο παράξενα, απροσδόκητα και καλογραμμένα βιβλία που διάβασα φέτος το καλοκαίρι.

Λένε πως η άγρια ανεμώνη φύτρωσε από τα δάκρυα που έχυσε η θεά Αφροδίτη για το χαμό του Άδωνι.
Εδώ έχουμε να κάνουμε με καταστάσεις και πράγματα που ξεπερνούν τη ζωή και τον ίδιο τον θάνατο. Ένα μυθιστόρημα που σε ταξιδεύει σ' ένα κόσμο με έρωτα, μαγεία, την αιώνια πάλη του καλού να αντιπαλεύει το κακό, και ένα εκπληκτικό τέλος, ισάξιο ενός μεγάλου συγγραφέα.
Δίνοντας άλλη υπόσταση στην έννοια του αγγέλου και του δαίμονα, ειδομένες από μια διαφορετική σκοπιά, αποκαλύπτεται στο τέλος η ουσία των πραγμάτων.
Με πολλές ανατροπές, δεν αφήνει τον αναγνώστη να πάρει ανάσα, ούτε για λίγο να ξαποστάσει και να πει, εως εδώ για λίγο, να ξεκουραστώ...
Καταιγιστική δράση και βαθειά νοήματα, στέλνουν τον αναγνώστη, άλλοτε ψηλά στον ουρανό και άλλοτε στα βάθη της αβύσσου και της μελαγχολίας...
Ο φόβος για το τρομακτικό και τι σκοτεινό καραδοκεί στο μνήμα έως τους φανταστικούς παράλληλους κόσμους και τα ιδιαίτερα γνωρίσματα και προσόντα, ορισμένων εκλεκτών ατόμων.
Πολλά συγχαρητήρια στην πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέα κι ευχόμαστε να μας παρουσιάσει κι άλλα τέτοια έργα, αντάξια αυτού κι ακόμα καλύτερα!
Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!