Στοιχεία γεωμηχανικής - Μηχανική πετρωμάτων

Έκπτωση
25%
Τιμή Εκδότη: 33.92
25.44
Τιμή Πρωτοπορίας
+
523190
Εκδόσεις: Ίων
Σελίδες:536
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/2019
ISBN:9789605083021
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Το βιβλίο απευθύνεται στους φοιτητές των Ανωτάτων Εκ­παιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας, αλλά και σε επαγγελματίες που δρα­στηριοποιούνται στη Γεωμηχανική είτε σε επίπεδο μελετών είτε σε επίπεδο κατασκευών.

Η παρούσα έκδοση επικεντρώνεται, στην παρουσίαση βασικών αρχών και εφαρμογών της Μηχανικής Πετρωμάτων. Με το σκεπτικό αυτό, στο βιβλίο γίνεται μία εκτεταμένη ανάλυση των φυσικών μεγεθών που υπεισέρχονται άμεσα ή έμμεσα στη μελέτη γεωμηχανικών προβλημάτων και δίνονται τυπι­κές εφαρμογές των αρχών της Μηχανικής στα προβλήματα αυτά.

Το βιβλίο περιέχει απαραίτητα θεωρητικά στοιχεία για την εκπαίδευση του Γεωμηχανικού, δηλαδή του Μηχανικού που ασχολείται με τεχνικές εφαρ­μογές ή κατασκευές σε πετρώματα και εδάφη. Σε ορισμένες ενότητες δίνεται έμφαση σε εφαρμογές του μεταλλευτικού χώρου, ενώ σε όλες τις ενότητες πε­ριλαμβάνονται παραδείγματα ή ασκήσεις για την καλύτερη εξοικείωση του αναγνώστη με το αντικείμενο. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, το βιβλίο μπορεί να αποτελέσει ένα εγχειρίδιο αναφοράς για τους διπλωματούχους πλέον μηχα­νικούς που εργάζονται στα πεδία αυτά.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!