Η Άγνωστη Απειλή

Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 15.00
10.50
Τιμή Πρωτοπορίας
+
460145
Συγγραφέας: Ξενοκώστας, Χρήστος
Εκδόσεις: iWrite.gr
Σελίδες:280
Επιμελητής:Γαλάνη, Γιούλη
Ημερομηνία Έκδοσης:03/07/2017
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Οι επιστήµονες έχουν ήδη διατυπώσει µε αυστηρή επιστηµονική ακρίβεια όλες τις µεγάλες απειλές για την ανθρωπότητα, κρούοντας ηχηρά τον κώδωνα του κινδύνου ότι ίσως ο αιώνας που διανύουµε να είναι κι ο τελευταίος για το ανθρώπινο είδος.
Μήπως, όµως, µας λείπει ένα πολύ σηµαντικό κοµµάτι από αυτό το παζλ; Μήπως µας διαφεύγει κάτι τόσο σηµαντικό, που µπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες και τους συσχετισµούς; Μήπως αγνοούµε µια µεγάλη αλήθεια που µπορεί να µας αλλάξει τον τρόπο σκέψης, την ηθική και τη συµπεριφορά µας;
Ιστορικά στοιχεία κι επιστηµονικά δεδοµένα αποκαλύπτουν µια θεµελιώδη σχέση για τον Άνθρωπο, τη Φύση και την Πολιτική, η άγνοια της οποίας συνιστά διαχρονικά τη µεγάλη άγνωστη απειλή για την ανθρωπότητα.
Μία αφανέρωτη σχέση στα βάθη των αιώνων που κρύβει µέσα της έναν θησαυρό για τους ανθρώπους και µπορεί να µας βγάλει οριστικά από το τέλµα, τα αδιέξοδα και την κρίση, λυτρώνοντας ταυτόχρονα την ιδεολογία από τα δεσµά του µαρξισµού, ο οποίος συνιστά το µεγαλύτερο φιλοσοφικό παράδοξο της ιστορίας.
Μία σχέση η οποία ερµηνεύει τις αιτίες που προκαλούν την ιστορική άνοδο και την πτώση όλων των µεγάλων πολιτισµών, καθορίζοντας µε ακρίβεια όλα τα ανθρώπινα θέµατα και την ίδια την εξέλιξη.
Η προαιώνια άγνωστη απειλή, η οποία έχει αφανίσει όλους τους µεγάλους ανθρώπινους πολιτισµούς κατά το παρελθόν, απειλεί πλέον να οδηγήσει στον όλεθρο και την καταστροφή και τον σύγχρονο δυτικό πολιτισµό.
Υπάρχουν οι ενδείξεις αυτής της απειλής στη σηµερινή εποχή; Οι ενδείξεις δυστυχώς είναι ακλόνητες, πανίσχυρες κι έχουν ήδη κάνει την εµφάνισή τους…
Συγγραφέας:
Ξενοκώστας, Χρήστος
Εκδότης:
iWrite.gr
Σελίδες:
280
ISBN:
9786185218836
Επιμελητής:
Γαλάνη, Γιούλη
Ημερομηνία Έκδοσης:
03/07/2017

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!