1001 τρόποι για να ανταμείβετε τους υπαλλήλους σας

152981
Συγγραφέας: Nelson, Bob
Εκδόσεις: Κλειδάριθμος
Σελίδες:243
Μεταφραστής:ΣΟΚΟΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/2003
ISBN:9789602096024


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή


Το χρήμα δεν είναι το παν. Ιδέες που δεν κοστίζουν ακριβά. Δοκιμασμένες στρατηγικές. Βραβεία για επιτεύγματα. Διαγωνισμοί. Αδειες. Μελέτες ειδικών περιπτώσεων.



Ανεξάρτητα από το αν ασκείτε μάνατζμεντ σε κάποιο τμήμα, ή είστε προϊστάμενος μιας διεύθυνσης, ή ο ηγέτης μιας εταιρείας - ή αν κρατάτε το τιμόνι της οικογενειακής επιχείρησης που περιλαμβάνει ένα μόνο υπάλληλο - υπάρχει μια στοιχειώδης αρχή που πρέπει να ακολουθείτε, η οποία πολύ συχνά παραβλέπεται: αυτό που δίνει περισσότερα κίνητρα στα άτομα που εργάζονται για λογαριασμό σας είναι η αναγνώριση των προσπαθειών τους.

Το βιβλίο αυτό, που είναι γεμάτο από την πρώτη μέχρι την τελευταία σελίδα με επιβραβεύσεις κάθε μορφής και για κάθε περίσταση που μπορεί να περάσει από το μυαλό σας, αξιοποιεί τις απόψεις του επιχειρησιακού κόσμου των ΗΠΑ, και βρίσκει καινοτόμες ιδέες σε κάθε σημείο που μπορείτε να διανοηθείτε. Επίσης, από την αυθόρμητη επαινετική χειρονομία μέχρι τα επίσημα προγράμματα που αφορούν όλα τα κλιμάκια της εταιρείας, παρουσιάζει εκατοντάδες τρόπους για να πείτε "ευχαριστώ" στα άτομα που το αξίζουν πραγματικά.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!