Κως

Χάρτης
Έκπτωση
25%
Τιμή Εκδότη: 7.00
5.25
Τιμή Πρωτοπορίας
+
319460
Εκδόσεις: Σκάι
Ημερομηνία Έκδοσης:26/6/2009
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Ο καλύτερος χάρτης της Κω, διότι:

Είναι ο πρώτος GIS χάρτης του νησιού, δηλαδή για πρώτη φορά χαρτογραφείται η Κως με τοπογραφική ακρίβεια αντίστοιχη της κλίμακας του χάρτη.

Για πρώτη φορά εμφανίζεται με τέτοια πληρότητα το οδικό δίκτυο του νησιού. Κάθε δρόμος, ακόμα και οι δευτερεύοντες χωματόδρομοι και τα αδιέξοδα, αποτυπώνονται με ακρίβεια στον χάρτη. Το κεντρικό οδικό δίκτυο αποτυπώνεται βεβαίως με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, όπως και οι κατοικημένες περιοχές, το αεροδρόμιο, τα λιμάνια, και όλη η τουριστική υποδομή του νησιού.

Είναι αδιάβροχος και δεν σκίζεται. Μπορείτε να τον διπλώσετε και να τον ξεδιπλώσετε χιλιάδες φορές, μπορείτε να τον βουτήξετε στη θάλασσα, να τον αφήσετε στη βροχή. Ο χάρτης αυτός δεν θα πάθει τίποτα!

Είναι η πρώτη φορά που χαρτογραφείται η ακτογραμμή του νησιού. Η δουλειά αυτή έγινε με το ειδικά εξοπλισμένο χαρτογραφικό σκάφος της TERRAIN, και ειδικά εκπαιδευμένο πλήρωμα. Έτσι, μπορείτε να δείτε όλες τις παραλίες του νησιού, ακόμα και την πιο μικρή αμμουδιά! Και μάλιστα, σημειώνονται όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε παραλίας: αν είναι αμμουδερή ή βοτσαλένια, αν έχει φυσική σκιά από δέντρα, αν έχει νερό, αν έχει beach bar ή οργανωμένα θαλάσσια σπορ, αν ο βυθός μπροστά της είναι αμμώδης ή βραχώδης (για να ξέρετε που θα ρίξετε άγκυρα).
Εκδότης:
Σκάι
ISBN:
9789606845741
Ημερομηνία Έκδοσης:
26/6/2009

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!