Κάμπια 52100

Έκπτωση
20%
Τιμή Εκδότη: 15.25
12.20
Τιμή Πρωτοπορίας
+
292547
Εκδόσεις: Plan Toys
Ημερομηνία Έκδοσης:1/1/1990
Θέμα:0 μηνών
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

0-6 μηνών, διαστάσεις 4 Χ 10,5 Χ 5,5 εκ.


Το παιχνίδι θα βοηθήσει τα παιδιά να µάθουν τον κύκλο ζωής µιας κάμπιας. Τα παιδιά μπορούν να κρατούν την κάμπια στο χέρι τους ή να την τυλίγουν µε το ύφασμα για να αναπαραστήσουν το στάδιο του μεταξοσκώληκα. Ξεκουμπώνοντας το ύφασμα και περνώντας το μέσα από την τρύπα, τα παιδιά μπορούν να τη μετατρέψουν σε πεταλούδα.


Τα αγαπημένα παιχνίδια χιλιάδων παιδιών σε όλο τον κόσμο κατασκευάζονται στην Ταϊλάνδη από γερασμένα καουτσουκόδεντρα που δεν παράγουν πλέον καουτσούκ. Παλιότερα, τα δέντρα αυτά κόβονταν και καίγονταν, τώρα ξαναχρησιμοποιούνται για τη δημιουργία μοναδικών ξύλινων παιχνιδιών.Η Plan Toys επιλέγει οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.

 • Ξύλο χωρίς χημικά πρόσθετα- Η Plan Toys έχει καθιερώσει τη χρήση ξύλου ειδικά επεξεργασμένου χωρίς βακτήρια και μικροοργανισμούς.

 • Ε-Zero: Μη τοξική κόλλα- Για τη συναρμολόγηση των παιχνιδιών η Plan Toys χρησιμοποιεί κατ αποκλειστικότητα μη τοξική κόλλα χωρίς φορμαλδεΰδη.

 • Οικολογική βαφή- Η Plan Toys χρησιμοποιεί μη τοξικές βαφές, με βάση το νερό χωρίς βαρέα μέταλλα, όπως είναι ο μόλυβδος, ο υδράργυρος κ.α.

 • Ανακύκλωση υλικών - Χρησιμοποιούνται ανακυκλωμένα υλικά καθώς και υλικά που μπορούν να ανακυκλωθούν περιορίζοντας στο ελάχιστο τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.

 • Μελάνι σόγιας and μελάνι νερού - Η Plan Toys χρησιμοποιεί μελάνι σόγιας και μελάνι που έχει σαν βάση το νερό σε κάθε εκτύπωσή της.
  Η Plan Toys είναι μια εταιρία με κοινωνική ευαισθησία και περιβαλλοντική συνείδηση.

 • Πιστοποιητικό Διαχείρισης Ποιότητας (ISO 9001), για την παραγωγή άριστης ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών.

 • Πιστοποιητικό ασφαλείας (ASTM and EN71), ώστε να παράγονται ασφαλή παιχνίδια.

 • Πιστοποιητικό Περιβαλλοντικής Διαχείρισης (ISO 14001), αντανακλά την περιβαλλοντική συνείδηση και τις φιλικές προς το περιβάλλον δραστηριότητες.

 • Για τους λόγους αυτούς...

  Όταν αγοράζετε παιχνίδια που παράγονται από την Plan Toys είναι Οικολογικά Παιχνίδια από μια εταιρία με Οικολογική Συνείδηση !

  Εκδότης:
  Plan Toys
  ISBN:
  0845435210002
  Ημερομηνία Έκδοσης:
  1/1/1990

  Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

  Γράψτε μια κριτική