Ιταλική κουζίνα: Ψάρι

Έκπτωση
20%
300473
Εκδόσεις: Εκδόσεις Ορφέας
Σελίδες:143
Ημερομηνία Έκδοσης:1/11/2007


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο


Νόστιμες και ελαφριές συνταγές για να μαγειρέψετε τσιπούρες, γαύρο, σαρδέλες και διάφορα θαλασσινά με εύκολο τρόπο και πολλή φαντασία. Εύγευστες προτάσεις και εύκολες στην εκτέλεση τους, για να ετοιμάσετε ένα ρομαντικό δείπνο ή να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με δημιουργικούς και ορεκτικούς συνδυασμούς. Πολλές ιδέες για πιάτα με ψάρι και οστρακοειδή, στο φούρνο, ψητά, αλλά και τηγανητά. Στο τέλος του βιβλίου μερικές συνταγές απ τους καλύτερους σεφ της Ιταλίας, για όποιον θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην υψηλή μαγειρική.

Από τον εκδότη

Εκδότης:
Εκδόσεις Ορφέας
Σελίδες:
143
ISBN:
9789608963184
Μεταφραστής:
Ντέκα, Αμαλία
Ημερομηνία Έκδοσης:
1/11/2007

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική