Ιταλική κουζίνα: Κόκκινο κρέας

Έκπτωση
20%
300471
Εκδόσεις: Εκδόσεις Ορφέας
Σελίδες:141
Ημερομηνία Έκδοσης:1/11/2007


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο


Το κόκκινο κρέας, πλούσιο σε πρωτεΐνες, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, αποτελεί σημαντικό συστατικό της καθημερινής διατροφής. Ψητό, στο τηγάνι, στη σχάρα, ή carpaccio και ταρτάρ, το κόκκινο κρέας είναι η καλύτερη επιλογή για ένα γευστικό και θρεπτικό δεύτερο πιάτο. Δημιουργήστε μοναδικές γευστικές εμπειρίες με τις πιο ευφάνταστες και δημιουργικές συνταγές της Ιταλικής Κουζίνας.

Από τον εκδότη

Εκδότης:
Εκδόσεις Ορφέας
Σελίδες:
141
ISBN:
9789608963191
Μεταφραστής:
Χατζημιχαήλ, Αννίκα
Ημερομηνία Έκδοσης:
1/11/2007

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική