Ηλεκτρονικό λεξικό Γαλλικο-Ελληνικό Ελληνικο-Γαλλικό

115142
Εκδόσεις: Ματζέντα
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/1996
ISBN:9780008497873


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή


Το Ελληνικό-Γαλλικό and Γαλλικό-Ελληνικό λεξικό της ΜΑΤΖΕΝΤΑ είναι το δημοφιλέστερο της αγοράς.Περιέχει συνολικά πάνω από 300.000 λέξεις, φράσεις και ιδιωματισμούς.ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ

Η καταμέτρηση των λέξεων, φράσεων και ιδιωματισμών γίνεται με βάση την μοναδικότητα κάθε μίας μέσα στο λεξικό. Αυτό σημαίνει ότι στο λεξικό μας θα βρείτε και θα μεταφράσετε τόσες διαφορετικές λέξεις όσες αναφέρουμε. Δεν συμπεριλαμβάνονται στην καταμέτρηση τα άρθρα ή οι λέξεις που απαρτίζουν φράσεις και ιδιωματισμούς. Κάθε ρήμα το καταμετρούμε μία φορά σαν ένα λήμμα και όχι κάθε πτώση του χωριστά.


Με συναίσθηση ευθύνης απέναντι στους πελάτες μας δεν είναι στις προθέσεις μας να αναφέρουμε υπερβολικά νούμερα λέξεων με στόχο τον εντυπωσιασμό και μόνο.


Με την αντίθετη λογική καταμέτρησης των λέξεων θα ξεπερνούσαμε τις 1.200.000, 1.400.000 ή και 2.000.000 λέξεις.


Στο ίδιο CD-ROM θα βρείτε και το θησαυρό της ελληνικής γλώσσας με 90.000 συνώνυμα.


Διατίθεται σε CD-ROM και λειτουργεί σε περιβάλλον MS-Windows.


Είναι ένα πολύτιμο βοήθημα για επαγγελματίες και ερασιτέχνες.ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ο χειρισμός του είναι πολύ απλός. Απλά γράφετε τη ζητούμενη λέξη και το πρόγραμμα αυτόματα, καταλαβαίνει εάν είναι ελληνική ή γαλλική και σας δίνει τις έννοιές της στην αντίστοιχη γλώσσα.


Αριστερά εμφανίζονται οι λέξεις που βρέθηκαν και δεξιά οι έννοιές τους.


Με το αλφαβητικό ευρετήριο μπορείτε να βλέπετε όλες τις λέξεις που αρχίζουν από ένα γράμμα, αλφαβητικά.ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΝΕΩΝ ΛΕΞΕΩΝ

Εκτός από τις λέξεις που περιέχει ήδη το λεξικό, μπορείτε να προσθέσετε και τις δικές σας, πολύ εύκολα.


Πατώντας ένα πλήκτρο, το πρόγραμμα σας ζητά τη λέξη-κλειδί και τις έννοιές της στην αντίστοιχη γλώσσα.ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΞΙΚΟΥ

Συνεγάζεται με όλους τους επεξεργαστές κειμένων καθώς και με όλα τα προγράμματα των MS-Windows 3.1x, Windows 95 και Windows NT 4.0.


Επικοινωνεί με αυτά μεταφράζοντας λέξεις, βρίσκοντας συνώνυμα ελληνικών λέξεων και μεταφέροντας το αποτέλεσμα κατ ευθείαν στο έγγραφό σας.


Λειτουργεί σε τρεις μορφές: με αλφαβητικό ευρετήριο, χωρίς αλφαβητικό ευρετήριο και σε πολύ μικρό μέγεθος, ώστε να αξιοποιείτε πλήρως την οθόνη σας.


Μπορεί να παραμένει και παντοτε πρώτο ώστε να το έχετε στη διάθεσή σας όποτε το χρειαστείτε.


Για να εξαφανιστούν όλα τα προβλήματα εμφάνισης των λέξεων στην οθόνη, προσθέσαμε τη δυνατότητα ορισμού από εσάς της γραμματοσειράς που θα χρησιμοποιηθεί για την εμφάνιση.


Ένα πολύτιμο βοήθημα για γραμματείες, μεταφραστές, μαθητές και καθηγητές, δημοσιογράφους αλλά και για όσους θέλουν να εμπλουτίσουν τα έγγραφά τους με κάτι περισσότερο από τα συνηθισμένα.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!