Πρωτοπορία - Βιβλία , περιοδικά , κόμικς
 
  Ο λογαριασμός μου |  Η Βιβλιοθήκη μου  |   Το Καλάθι μου  |  Ολοκλήρωση αγοράς 
Αναζήτηση Αναζήτηση
Σύνθετη αναζήτηση
Δημοφιλείς Αναζητήσεις
  ΑΡΧΗ  |  ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ  |  ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ  |  ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ  |  ΝΕΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ  |  NEWSLETTER  |  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η νεραϊδοφωνή
Κατάλογος
 
 
Νέες Εκδόσεις Περισσότερα
 
Η ιστορία των Ισλαμικών Καθεστώτων 1914-2006
Η ιστορία των Ισλαμικών Καθεστώτων 1914-2006
40,50€
 
Αρχή » Κατάλογος » Ψυχαγωγία » Κόμικς- Χιούμορ » Η ζωή μετά (επίτομο)
 
Η ζωή μετά (επίτομο)
Η ζωή μετά (επίτομο)
Συγγραφείς:   Αρκάς
 
Θέμα:  Κόμικς- Χιούμορ
Εκδότης: Γράμματα
Σελίδες:  501
Ημ. Έκδοσης: 20/10/2009
39,60€
Τιμή Πρωτοπορίας
Τιμή Εκδότη: 44,00€
 
Κριτικές
Γράψτε μια νέα κριτική

Συγκεντρωτική έκδοση και των 8 άλμπουμ της σειράς "Η ζωή μετά".

Όση σοφία κι αν συσσωρεύσει κάποιος, τα τοπία ενός μετά θάνατον κόσμου δεν θα του αποκαλυφθούν. Το επέκεινα ασκεί αποκλειστικά τη γοητεία της αφάνειας του, ανοιχτό σε κάθε εικάσιμη ή εικαστική εκδοχή.

Μπορεί πολλοί να ασχολούνται μαζί του, λ.χ. θεολόγοι, εθνολόγοι, ζωγράφοι ή γλωσσολόγοι (που εντοπίζουν) την ετυμολογία του παραδείσου στο αραμαϊκό "pardez"- τους περίφρακτους κήπους- και της κόλασης στο αρχαιοελληνικό "κλάω"- τους τιμωρητικούς ακρωτηριασμούς), κανείς τοπογράφος, ωστόσο, δεν θέτει ζήτημα αποτύπωσης του. Το "κτηματολόγιο" του παραμένει αφανές και όσοι εμπιστεύονται τη μεταθανάτια γνωριμία του (ακόμα κι οι τοπογράφοι) υποχρεούνται να περιμένουν. Μάλλον χωρίς να αδημονούν. Αλλά και εκείνοι που δεν την εμπιστεύονται μετέχουν, εξίσου, στη γοητεία του αφανούς απορώντας με την εμπιστοσύνη των προηγουμένων. Εκεί μεγαλουργεί ο Αρκάς, σε πιθανές ή απίθανες εκδοχές. Παίζοντας με τη σχετική, ανυπέρβλητη, άγνοια μας.

Από τον πρόλογο του Πέτρου Μαρτινίδη

Περιεχόμενα:
1. Η ζωή μετά
2. Δουλειά δεν είχε ο διάβολος
3. Ένα θάνατο τον έχουμε
4. Για καλό και για κακό
5. Σκέπτομαι κι ας μην υπάρχω
6. Το φύλο των αγγέλων
7. Ο θεός είναι καλός άνθρωπος
8. Θανάσιμα αμαρτήματα

Κριτικές
Κωνσταντίνος Γεωργίου 5 από 5 αστέρια! 02/02/2010
ο αρκάς είναι κορυφέος, ίσως ο καλυτερος στο είδος του που να γράφει στην Ελληνική γλώσσα. Το μοναδικό ελάτωμα στο επιτόμιο αυτό είναι ότι παρουσιάζει την άποψη του μέσα από την λογική της Καθολικής εκκλησίας (βλέπε τα θανάσιμα αμαρτήματα) και όχι μέσα από την ορθόδοξη πίστη. Κατά τα άλλα, το έργο αυτό είναι από τα καλύτερα του, συγκρήνεται ακόμη και με αυτό τον Ισοβίτη που κακά τα ψέματα, μέσω και της τηλεοπτικής του προβολής, ανέβασε πολύ στην εκτίμηση του αναγνώστη τον Άρκα.Τέλος, καλό είναι να αναφέρω το ότι στο έργο υπάρχει και ένας κάποιος διδακτικός χαρακτήρας, μιας και παρουσιάζονται ρήσης και καθώς και γελοιγραφίες μεγάλων αποδημήσαντων μορφών της αρχαιότητας όπωσ ο Σωκράτης, ο Νίτσε και ο Φρόυντ. Το συνιστό ανεπιφύλακτα, σε βαθμό που αν και έχω στην κατοχή μου και τα 8 επιμέρους τεύχη της σειράς, θα αγόραζα και το επιτόμιο.
Alex Karagiwrgos 5 από 5 αστέρια! 17/01/2010
πολυ καλο, εξαιρετικο και με πολυ χιουμορ!!! μπραβο και περιμενουμε καινουρια τευχη!!
Isabella Hansen 5 από 5 αστέρια! 27/12/2009
υπέροχο!!!!
Περισσότερα...
Bestsellers
 
Ο φύλακας στη σίκαλη
Η ζωή μετά (επίτομο)
Οι αρχαίοι είχαν την πλάκα τους
Ετυμολογικό λεξικό της Νέας Ελληνικής Γλώσσας
Ο μικρός πρίγκιπας επιστρέφει
Να βλέπεις στον έρωτα
Γιατί το Βυζάντιο
Το πείραμα
Το θανατάδικο
Το κορίτσι που έπαιζε με τη φωτιά
Τα 20 πρώτα
Τα 100 πρώτα
Τα 200 πρώτα
 
Αποστολή σε φίλο
 
 
Αποστολή στοιχείων βιβλίου σε φίλο σας