Πρωτοπορία - Βιβλία , περιοδικά , κόμικς
 
  Ο λογαριασμός μου |  Η Βιβλιοθήκη μου  |   Το Καλάθι μου  |  Ολοκλήρωση αγοράς 
Αναζήτηση Αναζήτηση
Σύνθετη αναζήτηση
Δημοφιλείς Αναζητήσεις
  ΑΡΧΗ  |  ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ  |  ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ  |  ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ  |  ΝΕΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ  |  NEWSLETTER  |  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Άτακτες νεράιδες
 
Safe Redirect to Eurobank
 
Κατάλογος
 
 
Νέες Εκδόσεις Περισσότερα
 
Χαμένη αθωότητα
Χαμένη αθωότητα
7,20€
 
Αρχή » Κατάλογος » Εφαρμοσμένες Επιστήμες » Υγεία- Διατροφή- Ιατρική » Εμβολιασμοί μια επιχείρηση...
 
Εμβολιασμοί μια επιχείρηση βασισμένη στον φόβο
Εμβολιασμοί μια επιχείρηση βασισμένη στον φόβο
Συγγραφείς:   Gerhard Buchwald
 
Θέμα:  Υγεία- Διατροφή- Ιατρική
Εκδότης: Βιβλιοθήκη του Ρόδου
Μετάφραση:  Γεράσιμος Στουραΐτης
Σελίδες:  379
Ημ. Έκδοσης: 01/09/2003
19,08€
Τιμή Πρωτοπορίας
Τιμή Εκδότη: 21,20€
 
Κριτικές
Γράψτε μια νέα κριτική

Η μείωση, όπως διακηρύσσεται, των επιδημιών, δεν είναι αποτέλεσμα των εμβολιασμών. Τα γραφήματα των στατιστικών στοιχείων που εμφανίζονται σ αυτό το βιβλίο αποδεικνύουν ότι οι μεταδοτικές ασθένειες είχαν υποχωρήσει αρκετόν καιρό ορισμένες και 200 χρόνια, πριν από την εισαγωγή των εμβολιασμών.
Μάλιστα ορισμένες φορές τα γραφήματα δείχνουν ακόμα και αύξηση των ασθενειών τα πρώτα χρόνια μετά τους εμβολιασμούς. Οι γραφικές απεικονίσεις, λοιπόν, των στατιστικών καθιστούν ορατή την αρνητική επιρροή των εμβολίων.
Οι βλάβες και οι θάνατοι που προκλήθηκαν και προκαλούνται από τα εμβόλια αποκρύπτονται από το κοινό ή χαρακτηρίζονται "απολύτως συμπτωματικά περιστατικά", δηλαδή σαν μια εξέλιξη που ούτως ή άλλως ήταν αναμενόμενη, ακόμα κι αν δεν είχε γίνει ο εμβολιασμός. Συχνά η βλάβη που έχει προκληθεί αντιμετωπίζεται ως ασήμαντη και επιφανειακή, με τον ισχυρισμό ότι βλάβη από εμβόλιο προκαλείται πολύ σπάνια ή η βλάβη συγκαλύπτεται, με την απόδοση της αιτίας στα πλέον απίθανα συμπτώματα που μπορεί κάποιος να βρη στην πολύ εξειδικευμένη βιβλιογραφία.
Bestsellers
 
Γερνάει καλύτερα όποιος γερνάει τελευταίος
Τι μας έμαθαν επιτέλους οι αρχαίοι Έλληνες
Ένας Τσετσένος σκύλος στη Μασσαλία
Γλυκόπικρη πατρίδα
Ο φύλακας στη σίκαλη
Το μοναστήρι
Η ταπείνωση
Οι αρχαίοι είχαν την πλάκα τους
Το τελευταίο τσιγάρο
Τα εύρετρα
Τα 20 πρώτα
Τα 100 πρώτα
Τα 200 πρώτα
 
Αποστολή σε φίλο
 
 
Αποστολή στοιχείων βιβλίου σε φίλο σας